top of page

HVA ER TRENING?

Trening er planlagt og strukturert fysisk aktivitet med mål om å vedlikeholde eller bedre fysisk form. Med trening og fysisk aktivitet ser vi redusert risiko for kreft, hjerte karsykdom, depresjon for å nevne noen av mange. Hadde trening vært på pille hadde man kalt det magi og alle hadde kjøpt den. En treningsfysiolog har spesialkompetanse innen styrkeog utholdenhetstrening med dyp forståelse av anatomi, fysiologi og hvordan treningen må tilpasses individet. Målet med treningen er å bedre fysisk form, gjenoprette eller bedre funksjon og bevegelighet slik at du raskt kan kan komme deg tilbake i arbeid og fungere slik du ønsker. For utøvere eller mosjonister er målet å enten å returnere til eller prestere best mulig innen din idrett og konkurrane

 

 HVA TILBYR VI AV TRENING?

 

Vi tilbyr trening individuelt eller i gruppe. Her kan du velge selv om du ønsker individuelle treningstimer eller trening i gruppe. Du kan også velge om du vil trene i en åpen gruppe, eller en gruppe med mer spesifikk trening rettet mot dine plager som for eksempel rygg eller skulder. I kombinasjon med treningen tilbys det undervisning slik at du skal bli best mulig rustet til å fortsette på egenhånd. Undervisningen vil dreie seg om temaer som ikke bare kan bedre livskvalitet og generell helse, men også hjelpe deg raskere gjenopprette funksjon og komme tilbake til ønsket hverdag med mindre smerter.

TRENINGSGRUPPER HOS HELSE- OG TRENINGSTERAPEUT

ARTROSEGRUPPE - meld deg på her

RYGG-GRUPPE - meld deg på her

KOM I GANG GRUPPE - meld deg på her

 

GÅGRUPPE - meld deg på her

 

FYSISK TRENING FOR LAGSPILLERE 12-15 ÅR - meld deg på her

VI TILPASSER OGSÅ TRENINGSGRUPPER ETTER BEHOV ELLER GJENNOMFØRER PERSONLIG TRENING ELLER TRENING I SMÅGRUPPER

 

TRENINGSGRUPPE KOMBINERT MED ANNEN BEHANDLING

 

En del av våre deltagere på treningsgrupper går parallelt til behandling hos noen av våre terapeuter eller hos eksterne terapeuter. Vår helse og treningsterapeut forsøker å til enhver tid tilpasse opplegget for den enkelte deltager.

TRENINGSGRUPPER

BEHANDLINGSMETODER

bottom of page