top of page

ESPEN RUSTGAARD

Naprapat

Naprapat Espen Rustgaard er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003.  Han har tidligere gått befalskole med idrett grunnfag. Etter det tok han mellomfag trenerutdannelse fotball og idrettsbiologi ved Norges Idrettshøgskole. 
Espen har lang erfaring i å jobbe med idrettsskader i fotballag både i Sverige og i Norge. Han hadde det medisinske ansvaret for Asker fotball herrer i årene 2008 - 2018 og har nå det medisinske ansvaret for Norges toppidrettsgymnas (NTG) ishockey. Espen har jobbet med både topp og bredde-utøvere fra de fleste idretter. Han har også videreutdanning i diagnostisk ultralyd og flere års erfaring med ultralydassistert behandling, Espen har videreutdanning i ultralydassistert injeksjonsbehandling, dry-needling og trykkbølgebehandling. I tillegg til idrettsskader jobber Espen mye med kontorrelaterte muskel -og leddplager. Han oppdaterer seg jevnlig innen faget og har mye tilleggsutdannelse innen idrettsmedisin og bekken-, rygg og nakkeproblematikk.

ROLF EGIL LEVORSEN

Naprapat

Naprapat Rolf Egil Levorsen er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003. Fra tidligere har han befalsutdanning i hærens sanitet.  Han driver avdelingene i Nesbyen og Rødberg i tillegg til å jobbe ved klinikken i Asker. Rolf Egil har lang erfaring med å arbeide med kontorrelaterte muskel - og leddplager og håndverksrelaterte plager.
Rolf Egil har tidligere hatt medisinsk ansvar for Vollen A-lag og har jobbet mye med idrettsskader. Han her videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter og lang erfaring med bruk av trykkbølgebehandling. Han har videreutdanning i diagnostisk ultralyd og oppdaterer seg jevnlig. Rolf Egil har en brennende interesse for faget sitt.

LINN ROLSTAD

Manuellterapeut og akupunktør

Manuellterapeut og akupunktør Linn Rolstad-Martinez har sin fysioterpiutdannelse ved Hanzehogeschool Groningen i Nederland der hun ble uteksaminert 2007.  Hun ble uteksaminert med bachelor i akupunktur ved Høyskolen Kristiania i 2015. I 2017 fullførte hun sin Master i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole og i 2018 ble hun uteksaminertmed Master i manuellterapi ved Høgskolen i Bergen. I tillegg har hun en del etterutdanning i manuell medisin samt treningsterapi og Redcord slyngetrening. 
Linn har i flere år jobbet med toppfotball for kvinner både i Linderud Grei og Asker fotball kvinner. I tillegg har hun jobbet Stabæk håndball kvinner i Postenligaen. 
Linn jobbet som medisinsk koordinator for Asker fotball herrer sesongene 2012-2015 og har jobbet i det medisinske teamet til aldersbestemte landslag i fotball fra 2017-2019.

linn@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

RIIKA BERG-PEDERSEN

Medisinsk ansvarlig lege ved injeksjonsbehandlinger

Lege Riikka Berg Pedersen(medisinsk ansvarlig lege) arbeider til daglig som fastlege ved Askerlegene i Asker. Hun ble uteksaminert lege 2006 ved Semelweis Medical University i Budapest.  Riika Berg Pedersen har også 4 års etterutdannelse i klinisk farmakologi ved Folkehelseinstituttet.   I tillegg er hun spesialist i rus og avhengighetsmedisin fra Oslo universitetsykehus. Hun er nå under spesialisering i allmennmedisin. Før hun startet ved Askerlegene jobbet hun ved seksjon rusakuttmottmottak og avgiftning ved Oslo universitetsykehus. Hun gjennomførte sin turnus ved sykhuset i Telemark

MARTIN BRANDTSEGG SMEVIK

Fysioterapeut

Fysioterapeut Martin Smevik er utdannet ved Høyskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo MET) og ble uteksaminert i 2018. Han fullførte mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole sommer 2021 og bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse i 2014 på samme sted. Martin er i tillegg sertifisert personlig trener og AktivA-terapeut. Bakgrunnen for utdanningen er stor interesse for fysisk aktivitet og idrett, med spesiell interesse for fotball. Han har for øyeblikket verv som sportslig leder for fotballen i Sande Sportsklubb. Martin har erfaring med kommunal rehabilitering som fysioterapeut for Drammen kommune og jobbet som testfysiolog med hjerte- og lungepasienter.

HANNE OSVOLD NESS

Naprapat

Naprapat Hanne Osvold Ness er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert våren 2018. Hun har tidligere gått ett år på idrettslinje på folkehøyskole og tatt en bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse ved Høyskolen i Sogn og Fjordane, avdeling Sogndal (nå HVL), der hun også utdannet seg som personlig trener. I tillegg til dette er hun mammamagetrener og har tatt kurs i nålebehandling. I tillegg til å jobbe mye med kontorrelaterte plager ser Hanne mye idrettsskader ved klinikken. Hanne har tatt etterutdanning i idrettsmedisin og gjennomførte 2020 FIFA sin kursrekke i fotballmedisin. Hennes interesser er mye knyttet til fysisk aktivitet, her med alt fra løpning og styrketrening til fjell, både til fots på sommeren og på ski på vinteren. Hun brenner for viktigheten av det å være i fysisk aktivitet.

EIRIK HAMBORG

Osteopat

Osteopat Eirik Hamborg fullførte sine studier ved Høyskolen Kristiania i Oslo våren 2021. Han tok bachelor ved Høyskolen Kristiania, og fullførte videreutdanningen innenfor osteopati denne våren 2021 og fikk dermed tittel Osteopat DO. 
Bakgrunnen for valg av osteopatistudiet var i stor grad interesse for idrett og fysisk aktivitet. Han har også en stor interesse for å hjelpe mennesker gjennom den manuelle behandlingen, samt fysisk aktivitet og andre tiltak i hverdagen som kan hjelpe med smertelette. Som osteopat bruker man en helhetlig tilnærming til pasientens plager, og tar i betraktning alle kroppens organsystemer for å finne årsaken til problemene. 

Eirik tar videreutdanning i faget personlig trener og har i tillegg startet videreutdanning i diagnostisk ultralyd.  

VÅRE TERAPEUTER

bottom of page