ESPEN RUSTGAARD

Naprapat Espen Rustgaard er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003.  Han har tidligere gått befalskole med idrett grunnfag. Etter det tok han mellomfag trenerutdannelse fotball og idrettsbiologi ved Norges Idrettshøgskole. 
Espen har lang erfaring i å jobbe med idrettsskader i fotballag både i Sverige og i Norge. Han hadde det medisinske ansvaret for Asker fotball herrer i årene 2008 - 2018 og har jobbet med både topp og breddeutøvere fra de fleste idretter. Espen har videreutdanning diagnostisk ultralyd og flere års erfaring med ultralydassistert behandling. Han har også videreutdanning i ultralydassistert injeksjonsbehandling, dry-needling og trykkbølgebehandling. I tillegg til idrettsskader jobber Espen mye med kontorrelaterte muskel -og leddplager. Han oppdaterer seg jevnlig innen faget og har mye tilleggsutdannelse innen idrettsmedisin og bekken-, rygg og nakkeproblematikk.

espen@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

ROLF EGIL LEVORSEN

Naprapat Rolf Egil Levorsen er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003. Fra tidligere har han befalsutdanning i hærens sanitet.  Han driver avdelingene i Nesbyen og Rødberg i tillegg til å jobbe ved klinikken i Asker. Rolf Egil har lang erfaring med å arbeide med kontorrelaterte muskel - og leddplager og håndverksrelaterte plager.
Rolf Egil har tidligere hatt medisinsk ansvar for Vollen A-lag og har jobbet mye med idrettsskader. Han her videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter og lang erfaring med bruk av trykkbølgebehandling. Han tar nå også videreutdanning i diagnostisk ultralyd og oppdaterer seg jevnlig. Rolf Egil har en brennende interesse for faget sitt.

rolf.egil@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

LINN ROLSTAD

Fysioterapeut og akupunktør Linn Rolstad har sin fysioterpiutdannelse ved Hanzehogeschool Groningen i Nederland der hun ble uteksaminert 2007.  Hun ble uteksaminert akupunktør ved Høyskolen Kristiania helse i 2015. I tillegg har hun en del etterutdanning i manuell medisin samt treningsterapi med slynger. 
Linn har i flere år jobbet med toppfotball for kvinner både i Linderud Grei og Asker fotball kvinner. I tillegg har hun jobbet Stabæk håndball kvinner i Postenligaen. 
Ved siden av arbeidet på klinikken tar hun nå master i idrettsfysioterpi ved Norges Idrettshøgskole. Linn jobbet som medisinsk koordinator for Asker fotball herrer sesongene 2012-2015 og er fortsatt rehabilteringsavsvarlig i det medisinske teamet til Asker fotball.

linn@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

MARIT TEPSTAD

Lege og spesialist i radiologi Marit Tepstad ble utdannet lege i 2002 og ferdig spesialist i radiologi i 2011. Hun har jobbet som røntgenlege ved Haukeland universitetssykehus og Haraldsplass diakonale sykehus. Marit har lang erfaring med ultralyd og har siste årene blant annet jobbet som konsulent for Unilabs i Oslo, Ski, Fredrikstad, Trondheim og Sandnes samt jobbet som konsulent for Austad diagnostikk.  Hun har erfaring som allmennlege og har tidligere jobbet som fastlege i Bergen samt sykehjemslege ved Fjell sjukeheim på Sotra og ved sykehjemslegevakten ved Bergen legevakt.

marit@sportsklinikk.no / 90944888

INGRID LØVBRØTTE FEGRI

Naprapat Ingrid Løvbrøtte Fegri er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert i 2015. Hun har tidligere gått idrett grunnfag i Meråker. Hun har også satset og drevet aktivt med langrenn frem til 2010. Fra tidligere har hun også spilt fotball. Hun er fortsatt aktiv på mosjonsnivå både innen løping, langrenn og noe sykling. Ingrid er også utdannet personlig trener, og har erfaring som trener for langrennsløpere på rekrutt- og juniornivå. Ingrid har også videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter. Hun har stor interesse, kunnskap og erfaring med idrett. Samtidig er interessen for fysisk aktivitet og forebyggende trening stor. Ingrid driver Naprapatgruppen avd. Fornebu, og er med i det medisinske teamet til Asker fotball herrer A-lag. I tillegg jobber hun med kontorrelaterte plager. Ingrid er meget opptatt av å holde seg faglig oppdatert innen sitt fagfelt.

ingrid@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

HANNE OSVOLD NESS

Naprapat Hanne Osvold Ness er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert våren 2018. Hun har tidligere gått ett år på idrettslinje på folkehøyskole og tatt en bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse ved Høyskolen i Sogn og Fjordane, avdeling Sogndal (nå HVL), der hun også utdannet seg som personlig trener. I tillegg til dette er hun mammamagetrener og har tatt kurs i nålebehandling. Hennes interesser er mye knyttet til fysisk aktivitet, her med alt fra løpning og styrketrening til fjell, både til fots på sommeren og på ski på vinteren. Hun brenner for viktigheten av det å være i fysisk aktivitet.

66 90 11 56

KRISTIAN A. HALVORSEN

Mental trener Kristian Augestad Halvorsen jobber som mental trener for Asker fotball, og jobber med idrettsutøvere og "vanlige mennesker"i alle aldre. Kristian jobber også med profilerte idrettsutøvere. Han er utdannet innen klinisk hypnose ved hypnoseakademiet i Oslo, og er også EFT-utøver utdannet hos EFT akademiet i Oslo. I tillegg er Kristian en av Norges få Reiki mastere. med spesielt fokus på å finne årsak til oppståtte problemer.

kristian@sportsklinikk.no / 413 10 966

Please reload

VÅRE TERAPEUTER