espen_edited.jpg

ESPEN RUSTGAARD

Naprapat

Naprapat Espen Rustgaard er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003.  Han har tidligere gått befalskole med idrett grunnfag. Etter det tok han mellomfag trenerutdannelse fotball og idrettsbiologi ved Norges Idrettshøgskole. 
Espen har lang erfaring i å jobbe med idrettsskader i fotballag både i Sverige og i Norge. Han hadde det medisinske ansvaret for Asker fotball herrer i årene 2008 - 2018 og har nå det medisinske ansvaret for Norges toppidrettsgymnas (NTG) ishockey. Espen har jobbet med både topp og bredde-utøvere fra de fleste idretter. Han har også videreutdanning i diagnostisk ultralyd og flere års erfaring med ultralydassistert behandling, Espen har videreutdanning i ultralydassistert injeksjonsbehandling, dry-needling og trykkbølgebehandling. I tillegg til idrettsskader jobber Espen mye med kontorrelaterte muskel -og leddplager. Han oppdaterer seg jevnlig innen faget og har mye tilleggsutdannelse innen idrettsmedisin og bekken-, rygg og nakkeproblematikk.

rolfE_edited.jpg

ROLF EGIL LEVORSEN

Naprapat

Naprapat Rolf Egil Levorsen er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert 2003. Fra tidligere har han befalsutdanning i hærens sanitet.  Han driver avdelingene i Nesbyen og Rødberg i tillegg til å jobbe ved klinikken i Asker. Rolf Egil har lang erfaring med å arbeide med kontorrelaterte muskel - og leddplager og håndverksrelaterte plager.
Rolf Egil har tidligere hatt medisinsk ansvar for Vollen A-lag og har jobbet mye med idrettsskader. Han her videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter og lang erfaring med bruk av trykkbølgebehandling. Han har videreutdanning i diagnostisk ultralyd og oppdaterer seg jevnlig. Rolf Egil har en brennende interesse for faget sitt.

linn_edited.jpg

LINN ROLSTAD

Manuellterapeut og akupunktør

Manuellterapeut og akupunktør Linn Rolstad-Martinez har sin fysioterpiutdannelse ved Hanzehogeschool Groningen i Nederland der hun ble uteksaminert 2007.  Hun ble uteksaminert med bachelor i akupunktur ved Høyskolen Kristiania i 2015. I 2017 fullførte hun sin Master i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole og i 2018 ble hun uteksaminertmed Master i manuellterapi ved Høgskolen i Bergen. I tillegg har hun en del etterutdanning i manuell medisin samt treningsterapi og Redcord slyngetrening. 
Linn har i flere år jobbet med toppfotball for kvinner både i Linderud Grei og Asker fotball kvinner. I tillegg har hun jobbet Stabæk håndball kvinner i Postenligaen. 
Linn jobbet som medisinsk koordinator for Asker fotball herrer sesongene 2012-2015 og har jobbet i det medisinske teamet til aldersbestemte landslag i fotball fra 2017-2019.

linn@sportsklinikk.no / 66 90 11 56

XifQdW7QSMu2INTy1su6Tw_thumb_1075_edited

MARIT TEPSTAD

Lege og spesialist i radiologi

Lege og spesialist i radiologi Marit Tepstad ble utdannet lege i 2002 og ferdig spesialist i radiologi i 2011. Hun har jobbet som røntgenlege ved Haukeland universitetssykehus og Haraldsplass diakonale sykehus. Marit har lang erfaring med ultralyd og har siste årene blant annet jobbet som konsulent for Unilabs i Oslo, Ski, Fredrikstad, Trondheim og Sandnes samt jobbet som konsulent for Austad diagnostikk.  Hun har erfaring som allmennlege og har tidligere jobbet som fastlege i Bergen samt sykehjemslege ved Fjell sjukeheim på Sotra og ved sykehjemslegevakten ved Bergen legevakt.

ingrid_edited.png

INGRID LØVBRØTTE 

Naprapat

Naprapat Ingrid Løvbrøtte Fegri er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert i 2015. Hun har tidligere gått idrett grunnfag i Meråker. Hun har også satset og drevet aktivt med langrenn frem til 2010. Fra tidligere har hun også spilt fotball. Hun er fortsatt aktiv på mosjonsnivå både innen løping, langrenn og noe sykling. Ingrid er også utdannet personlig trener, og har erfaring som trener for langrennsløpere på rekrutt- og juniornivå. Ingrid har også videreutdanning i nålebehandling av triggerpunkter. Hun har stor interesse, kunnskap og erfaring med idrett. Samtidig er interessen for fysisk aktivitet og forebyggende trening stor. Ingrid driver Naprapatgruppen avd. Fornebu, og er med i det medisinske teamet til Asker fotball herrer A-lag. I tillegg jobber hun med kontorrelaterte plager. Ingrid er meget opptatt av å holde seg faglig oppdatert innen sitt fagfelt.

H.O_edited.jpg

HANNE OSVOLD NESS

Naprapat

Naprapat Hanne Osvold Ness er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm og ble uteksaminert våren 2018. Hun har tidligere gått ett år på idrettslinje på folkehøyskole og tatt en bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse ved Høyskolen i Sogn og Fjordane, avdeling Sogndal (nå HVL), der hun også utdannet seg som personlig trener. I tillegg til dette er hun mammamagetrener og har tatt kurs i nålebehandling. I tillegg til å jobbe mye med kontorrelaterte plager ser Hanne mye idrettsskader ved klinikken. Hanne har tatt etterutdanning i idrettsmedisin og gjennomførte 2020 FIFA sin kursrekke i fotballmedisin. Hennes interesser er mye knyttet til fysisk aktivitet, her med alt fra løpning og styrketrening til fjell, både til fots på sommeren og på ski på vinteren. Hun brenner for viktigheten av det å være i fysisk aktivitet.

rbw_MG_7595_edited_edited.jpg

KRISTIAN A. HALVORSEN

Mental trener

Mental trener Kristian Augestad Halvorsen jobber som mental trener for Asker fotball, og jobber med idrettsutøvere og "vanlige mennesker"i alle aldre. Kristian jobber også med profilerte idrettsutøvere. Han er utdannet innen klinisk hypnose ved hypnoseakademiet i Oslo, og er også EFT-utøver utdannet hos EFT akademiet i Oslo. I tillegg er Kristian en av Norges få Reiki mastere. med spesielt fokus på å finne årsak til oppståtte problemer.

Profilbilde_Asker_edited.jpg

EIRIK HAMBORG

Osteopat

Osteopat Eirik Hamborg fullførte sine studier ved Høyskolen Kristiania i Oslo våren 2021. Han tok bachelor ved Høyskolen Kristiania, og fullførte videreutdanningen innenfor osteopati denne våren 2021 og fikk dermed tittel Osteopat DO. 
Bakgrunnen for valg av osteopatistudiet var i stor grad interesse for idrett og fysisk aktivitet. Han har også en stor interesse for å hjelpe mennesker gjennom den manuelle behandlingen, samt fysisk aktivitet og andre tiltak i hverdagen som kan hjelpe med smertelette. Som osteopat bruker man en helhetlig tilnærming til pasientens plager, og tar i betraktning alle kroppens organsystemer for å finne årsaken til problemene. 

Eirik tar videreutdanning i faget personlig trener og har i tillegg startet videreutdanning i diagnostisk ultralyd.  

VÅRE TERAPEUTER